EPIZODA: 17

OPIS

Fotini priča Alexis šta se na kraju desilo Solomonidisu i njegovoj porodici.
Stanovnici Plake su zabrinuti zbog bojkota na Spinalongi. Manolis odlazi posjetiti dijete od Fotini i sreće Mariju. On, Fotini i Stefanos odlaze zajedno u krčmu i zbližavaju se. Giorgis brani stanovnike Spinalonge pred državnim predstavnicima. Stanovnici Plake napadaju državne predstavnike koji su ih ostavili da čekaju satima u luci nadajući se rješenju bojkota. Stanovnici Plake slave okončanje bojkota. Manolis traži Marijinu ruku od Giorgisa.
Papadimitriou nameće bojkot uprkos reakciji svojih protivnika. Evgenia je bolesna. Lefteris govori Dimitrisu da ne brine za nju, ali kada je vidi teško bolesnu, moli Papadimitrioua da joj ode pomoći. Dr. Lapakis govori Evgenijinoj djeci da njihova majka treba ljubav i pažnju kako bi se oporavila. Dimitris otkriva Electri da ne boluje od gube. Ona ga peklinje da napusti otok. Državni predstavnici se sreću sa Papadimitriousom. Electra pokušava izvršiti samoubistvo, ali je Dimitris spašava. Papadimitriou prima garanciju da će zajmovi biti odobreni. Bojkotu je došao kraj.
Manolis od Anne pokušava dobiti informacije o Mariji. Anna je ljubomorna. Manolis sve češće posjećuje plaku. Anna poljubi Manolisa. On je odgurne, a ona mu uzvraća šamarom.

Slike

Otok 01Otok 02Otok 03Otok 04Otok 05Otok 06Otok 07Otok 08Otok 09Otok 10Otok 11Otok 12Otok 13Otok 14Otok 15

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Mala povijest Srbije (2014)

    image
    Igrana serija "Mala istorija Srbije", na jedan zabavan način vas podseća na ličnosti, događaje i običaje koji su obeležili nacionalnu istoriju.
  • Ljubav s okusom vina (2013)

    image
    Ahil je mladić sa Kipra, Melina je devojka sa Krita. Njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo, ali tu ljubav ne odobravaju njihove porodice, koje će učiniti sve da...
  • Domina (2021)

    image
    The extraordinary rise of Livia Drusilla, who overcame adversity to become the most powerful woman in the world. Follow Livia's journey from a naive young girl...
  • Divlje pčele (2019)

    image
    Posle očeve smrti, tri sestre – Eleni, Asimina i Droso pokušavaju da opstanu i prežive u malom i izrazito konzervativnom mestu u Grčkoj. Sergios je najmoćniji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.