EPIZODA: 3

OPIS

Mauricio ponudi Alfredu položaj šefa laboratorija. Govori mi da obožava Azul i da će njih dvojica uskoro biti obitelj te da bi ga vrlo rado zaposlio jer zna da je vrlo profesionalan i dobar u svome poslu. Azul kaže Ceciliji da ju je pogled na Diega gologa do pasa uzbudio i da je poželjela naći se u njegovu naručju, ali da se također brine zbog toga jer ga ne poznaje. Cecilia joj odgovara da nikada prije nije bila tako oduševljena nekime, čak ni svojim dečkom. Mauricio naređuje Andresu neka se pobrine za to da ga Benjamin prestane uznemiravati i kaže da će pronaći načina da natjera Alfreda da radi za njega.
Andres Benjaminovoj kćeri govori da poruči svomu ocu da ga je on pozdravio. Benjamin se prestraši. Azul govori svojoj teti Ines da je Mauricio njezinu ocu ponudio izvrstan posao s dobrom plaćom, a budući da je rekao da će joj se obratiti za savjet, moli je da nagovori Alfreda da pristane ili da ga barem ne odgovara od toga.
Ines govori Alfredu da je Azul nikada nije voljela i žali se na njezino ponašanje. Alfredo je moli da se ne pokušava natjecati s njegovom kćeri.

Slike

Ljubav bez granica / serijaLjubav bez granica 02Ljubav bez granica 03Ljubav bez granica 04Ljubav bez granica 05Ljubav bez granica 06Ljubav bez granica 07Ljubav bez granica 08Ljubav bez granica 09Ljubav bez granica 10Ljubav bez granica 11Ljubav bez granica 12Ljubav bez granica 13Ljubav bez granica 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Villa Maria (2004)

    image
    'Villa Maria' je priča o tri obitelji koje su povezane, ali još više razdvojene novcem, ljubavi, strasti i izdajom. Tomislav Tomo Jurak (Žarko Radić) je bogati...
  • Mala supruga

    image
  • Fatalna ljubav (2014)

    image
    Reinа Ortiz je skromnа krojаčicа, kojа sаnjа o venčаnju iz bаjke, bаš onаkvom kаkvo obično imаju njene klijentkinje. Sа druge strаne, Nikolаs Nunjez je rаdnik nа...
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.