EPIZODA: 21

OPIS

Gol Hati i Makyn narede Flis da ih nauči voziti Olujnoga jahača. Flis pristane jer shvati da je to prilika da locira Ogeeja - pod uvjetom da on ima dovoljno energije da aktivira signal. Čini se da Makyn i Gol Hati imaju viši cilj - da se Flis nasuče na otok. Ali Makyn i Gar Lindi udruže se u prijevari i na kraju se Gol Hati nasuče. Khelioz u arkodijskom zatvoru otkrije dečkima da se tajna za put kući krije u Naselju. Jason ne vjeruje Kheliozu i u svakom slučaju želi uvjeriti Arkodijce da im pomognu spasiti Naselje od Makyna i Bande. Dečki se posvađaju, što završi razlazom i Lee bježi s Kheliozom ostavljajući Jasona.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
  • Buđenje (2009)

    image
    Buđenje prati Doktora Jana Volina i nepoznatu ženu koji postaju središte nacionalne zavere. Jedne noći, dok se Jan vraćao kući automobilom, sudbina mu se...
  • Handmaid's Tale (2017)

    image
    Serija prati ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao...
  • La Brea (2021)

    image
    Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Angelesu, razdvajajući dio obitelji u neobjašnjivom iskonskom svijetu, zajedno s očajnom skupinom stranaca.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.