EPIZODA: 15

OPIS

Svi prestravljeno zure u raspadnuti komad karte, no Khelioz upozori da se bliži maglin i da ne smiju gubiti vrijeme. Gundril ih odvodi u zaklon u svoju spilju, no Khelioz malo zaostane i sve ih zarobi unutra! Prije nego što oni uspiju pobjeći, Khelioz već odlazi na Valigatu. Flis bespomoćnom Apsedu i Hilsu ponudi prijevoz do Nove Arkodije. Motor Olujnoga jahača zakaže i djeca otkriju da je u cijevi rashladnoga sustava zapeo kamen. Flis je uvjerena da je Khelioz sabotirao njezin brod. Kad stigne maglin, Flis je prisiljena potopiti Olujnoga jahača. Međutim, nikako ne uspijevaju popraviti brod i završe na dnu oceana. Imaju zraka za samo nekoliko minuta. No tada se Ogee raširi, čime privuče munju olujnoga bodeža. Munja izgura kamen i Olujni jahač ponovno jaše. Pošto se vrate u Novu Arkodiju, Mefanija upozori djecu da su Vasler i Dresler u nevolji. Iako joj instinkt govori drukčije, Flis im pristaje pomoći.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
  • Buđenje (2009)

    image
    Buđenje prati Doktora Jana Volina i nepoznatu ženu koji postaju središte nacionalne zavere. Jedne noći, dok se Jan vraćao kući automobilom, sudbina mu se...
  • Handmaid's Tale (2017)

    image
    Serija prati ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao...
  • La Brea (2021)

    image
    Ogromna vrtača se misteriozno otvara u Los Angelesu, razdvajajući dio obitelji u neobjašnjivom iskonskom svijetu, zajedno s očajnom skupinom stranaca.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.