poster

John Stonehouse

Stonehouse (2023)

Režiser: Jon S. Baird

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena: 7.1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 3

OPIS

Nakon što je pušten iz pritvora uz jamčevinu, John Stonehouse vratio se kući. Barbara Stonehouse ne vjeruje mužu, ali očajnički želi održati obitelj na okupu. Stonehouse se pokušava oduprijeti kušnji da nazove Sheilu Buckley budući da im je zabranjeno kontaktirati prije i za vrijeme sudskog postupka. Na suđenju su pročitana tajna pisma koja su slali jedno drugome. Barbara sve prati iz sudnice. Sudac prebacuje postupak na Kazneni sud. Kad se Stonehouse vratio kući, Barbara ga je stavila da spava u sobi za goste. On se prisjeća ljepših vremena kad je kao dijete bio u izviđačima. Vlada je još uvijek u nezavidnom položaju. Stonehouse već dva puta u tjedan dana nije došao na glasanje, a i održao je kontroverzan govor u kojem je kritizirao postojeće stanje u politici. Wilson ga je izgrdio u iskrenom i vrlo neobičnom razgovoru. Kad se Stonehouse vratio kući, Barbara je na televiziji gledala intervju s Alexanderom Marekom, koji ga je neizravno optužio za špijuniranje. Izjurio je van iz kuće. Nakon što je noć proveo u parku na klupi, Stonehouse više nije mogao izdržati pa je otišao Sheili. Zapanjio se kad je čuo da je Harold Wilson dao ostavku. I sam je dao ostavku pa se učlanio u Englesku nacionalnu stranku nakon jednog njihovog javnog skupa koji ga je oduševio. Na suđenju se Stonehouse odlučuje braniti sam unatoč sučevom upozorenju da to ne čini. To mu je bila pogrešna odluka. Barbara se napokon rastala od njega, Stonehouse se mora suočiti s greškama, kao i s vlastitom smrtnošću. Je li mu žao?

Slike

John StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn StonehouseJohn Stonehouse

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.