poster

Od Lark Risea do Candleforda

Lark Rise to Candleford (2008)

drama | UK
Režiser: Alan Grint

SEZONA: 2

EPIZODA: 8

OPIS

Robert i Emma Timmins se raduju kad Robert dovrši kamene ploče za gradski sat koji financira James Dowland. Robertu i obitelji ova plaća mnogo znači. No radost će ustupiti mjesto tuzi jer Robert otkriva da je izgubio dragocjen alat i više nema čime prehranjivati obitelj. Kad čuje za Robertovu nevolju, Dorcas Lane organizira skupljanje priloga među dobrim Candleforđanima. Smoći će novac i kupiti nov alat, no hoće li ga ponosni Robert prihvatiti? Lauru Timmins dotle more dvije velike brige. Osim što strepi za obitelj, moglo bi se dogoditi da Fisher Bloom ode iz mjesta. Dok Laura mozga kako da u Candlefordu zadrži ljubav svog života, Dorcas u vezi s Jamesom Dowlandom nalazi sve veći oslonac.

TV-adaptacija: Bill Gallagher (prema romanima Flore Thompson)

Slike

Od Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do CandlefordaOd Lark Risea do Candleforda

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.