poster

Službeno s Bobom Costasom

Back on the Record with Bob Costas (2002)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 2

EPIZODA: 10

OPIS

Legendarni voditelj Bob Costas vraća se na HBO. Ova nova serija sadržavat će dubinske intervjue s najvećim imenima u sportu, zabavi i popularnoj kulturi, kao i rasprave koje će Costas voditi o aktualnim sportskim pitanjima.
28-godišnji dobitnik „Emmyja“ i legendarni TV novinar Bob Costas vraća se na HBO lansiranjem ove nove serije koja će svake godine emitirati četiri epizode. Seriju će sačinjavati detaljni intervjui s najvećim imenima iz sporta, zabave i popularne kulture kao i diskusije koje će voditi Costas, a koje će se baviti najaktualnijim sportskim pitanjima današnjice. Svaka epizoda serije sadržavat će proširene razgovore s najvećim sportskim imenima, od današnjih superzvijezda preko legendi iz prošlosti do povjerenika i drugih kreatora vijesti iz sportskog miljea; okrugli stol s važnim ličnostima iz svijeta sporta i šire i komentare s potpisom samog Costasa koje odlikuje njegov prepoznatljivi glas i gledište.

Slike

Službeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom CostasomSlužbeno s Bobom Costasom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • Veče sa Ivanom Ivanovićem (2016)

    image
    Najgledaniji i najduhovitiji šou program u Srbiji nagoveštava i najspektakularniju sezonu do sada. Dirigentska palica Ivana Ivanovića dodirnuće sve aktuelne teme,...
  • Przesłuchanie

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.