poster

Srca divljega Pantanala: Capítulo 13

Pantanal (2022)

drama, romantika | Brazil

Ocjena: 8.2/10

EPIZODA: 13 - Capítulo 13

OPIS

Zé Leôncio pozove Jovea da ga posjeti u Pantanalu i priprema mu doček. Tibério dolazi pozvati Mariju Marruá na tu zabavu. Juma kaže da je majka umrla. Tadeu odlazi pozvati na zabavu Tenórija i upozna Gutu. Zé Leôncio odluči dopustiti da Juma i Nijema žive same na dijelu njegova imanja, ali kaže svojim stočarima da ih čuvaju izdaleka. Zé Leôncio želi dati Joveu sedlo njegova djeda Joventina. Tadeu cijelo jutro priprema konja i sedlo za Jovea. Tenório želi da se Guta uda za Jovea zbog financijske koristi. Alcides ne da mira Guti. Tadeu dočekuje Jovea na aerodromu. Zé Leôncio i Jove se ponovno susretnu. Zé Leôncio se uvrijedi kada mu Jove kaže da ne jede meso. Filó ga opomene.

Slike

Srca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega PantanalaSrca divljega Pantanala

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.