SEZONA: 1

EPIZODA: 10 - Yukon - tragom zlatne groznice

OPIS

Nakon uspona na najviši vrh Mount McKinley ekipa "Sedam vrhova" imala je još jedan cilj u Sjevernoj Americi, Mount Logan, drugi po visini vrh na sjevernoameričkom kontinentu.
Slijedeći put Zlatne groznice ekipa se iskrcala u Skagwayu, negdašnjoj ishodišnoj točki mnogih tragača za zlatom. Preko White Passa ekipa rijekom Yukon stiže na jezero Kluane odakle se malim zrakoplovom mora na ledenjak Quintino Sella pod Mount Loganom u gorju Saint Elias.
Loše je vrijeme prisililo ekipu na višednevno čekanje za polijetanje. No, bila je to i prilika za zanimljive susrete s ovdašnjim kopačima zlata, susrete s divljim zvijerima kojima kanadska država Yukon obiluje.
Producenti serije: Joško Blajić i Joso Brkljačić

Slike

Sedam vrhovaSedam vrhovaSedam vrhovaSedam vrhovaSedam vrhova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
  • Globalna Hrvatska (2018)

    image
    O ulozi medija u izgradnji demokratskog društva često se lome koplja. Golemo je njihovo značenje u kriznim situacijama poput ove uzrokovane pandemijom...
  • Passaggio a Nord-Ovest (1997)

    image
  • Najstroži zatvori na svijetu (2016)

    image
    Imagine being in jail. Now imagine living in a foreign country. Scary? Paul Connelly takes you inside these jails. He shows what living conditions are for the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.