poster

Pinkertoni: Kansas City

The Pinkertons (2014)


Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img
img
Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Kansas City

OPIS

Davno prije FBI-a ili Tajne službe, Nacionalna detektivska agencija Pinkerton bila je najpoduzetnija organizacija koja se brinula za provođenje zakona u Americi. Njezini su detektivi bili stručnjaci za tajne zadatke i majstori prerušavanja. "Pinkertoni" prate osnivača Allana Pinkertona, njegova sina Williama i prvi detektivku u povijesti Amerike Kate Warne dok rješavaju zločine na Divljem zapadu 1860-ih. William je nagla osoba, a Kate genijalna stručnjakinja za forenziku i tajne zadatke. Njih se dvoje slažu kao pas i mačka. Kate vjeruje da su za rješavanje zločina ključni analiza i forenzička tehnologija, no William se drži onoga što ga je naučio njegov otac: kako bi uhvatio kriminalca, moraš razmišljati kao kriminalac. No u prvoj će sezoni naučiti da moraš biti i pametan i hrabar. Svaka se epizoda oslanja na stvarne slučajeve Pinkertona. Vidjet ćemo spoj revolucionarne forenzičke tehnologije, tajnih zadataka i dobrih starih fizičkih obračuna kako bi uhvatili kriminalce. Ili kriminalke.
Serija počinje dolaskom Allana Pinkertona u Kansas City. Njegov sin William nastoji riješiti slučaj koji je eskalirao do pljačke vlaka i ubojstva. William je konsterniran kada Allan dovede svojeg najboljeg agenta - Kate Warne. Allan ostavlja neobični par u Kansas Cityju gdje će se boriti protiv najpoznatijih kriminalaca tog vremena kao što su Jesse James i Belle Star. Unatoč burnom odnosu, između Kate i Williama razvija se toplo prijateljstvo i iznenađujuća kemija.
William (Will) Pinkerton dobio je zadatak da istraži niz pljački banaka u Kansas Cityju i okolici. Kad lopovi opljačkaju vlak, a to je ujedno i prva pljačka vlaka u povijesti, i ubiju snajperista vojske Unije koji se vraća kući iz Građanskog rata koji je upravo završio, postaje jasno kako ništa nije onako kao što se čini. Allan Pinkerton poziva svojeg najboljeg agenta, agenticu Kate Warne, da preuzme sinovu istragu. Will ubrzo otkriva da je Kate pametna, domišljata i hrabra. A i privlačna. Ipak, riječ je o dvoje tvrdoglavih ljudi koji će se rijetko složiti oko toga kako riješiti slučaj, čak i slučaj poput ovog koji prijeti da će narušiti krhki mir.

Slike

PinkertoniPinkertoniPinkertoni

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.