EPIZODA: Naturgewalt Mensch

OPIS

Ako mislite da za promjene na Zemlji trebaju proći milijuni godina, varate se! Ovaj dvodijelni dokumentarni film otkriva koliko se naš planet mijenja u samo 24 sata. U novoj znanstvenoj eri možemo promatrati kako se Zemlja kreće, diše, smanjuje i povećava tik pod našim nogama. Film prikazuje znanstvenike, istraživače i obične ljude i njihova opažanja u svjetlu posljednjih podataka, najnovijih satelita i GCI tehnologije. Pokazuje nam pravo lice Zemlje - dinamičnije nego ikad prije. Svake se minute rađa novo kopno. Svaki sat na Zemlju padaju tone svemirskog kamenja. Prije no što zaspite, oblak prašine iz Sahare donijet će hranjive tvari u Amazonu. A dok se sve to događalo, Sjeverni pol se pomaknuo za gotovo 150 metara. Svaki dana se budite na posve drukčijem planetu.

Slike

Dan u životu ZemljeDan u životu ZemljeDan u životu ZemljeDan u životu ZemljeDan u životu ZemljeDan u životu ZemljeDan u životu ZemljeDan u životu ZemljeZDFZDFZDFZDFZDFZDF

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.