SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Odmor iz snova s obitelji i prijateljima pretvara se u pakao kad hotelskim kompleksom počnu odjekivati hici iz puške. Nedužni gosti i osoblje prisiljeni su donositi brze odluke da spase živu glavu. Posljedice ovog događaja osjećat će se i dugo nakon što posljednji pucanj odjekne. Budući da specijalnoj policiji treba sat vremena da stigne, bivša policajka Jo Cross (K. Hawes) udružuje se s hotelskim zaštitarom Matteom (H. Silva) kako bi svladala napadače i spasila svoje voljene.
Prisiljena je suočiti se s gorkim posljedicama svoje prošlosti i izvući neugodne lekcije o odgovornosti i krivnji.
"Na nišanu" je pomno satkana priča o traumi i otpornosti, krivnji i izdaji. To je napet i sofisticiran triler emotivne i intimne srži koji gledatelja ne ostavlja ravnodušnim.
Jo se sunča na balkonu kad hotelskim kompleksom odjeknu hici i u trenu joj život okrenu naglavačke. Na odmoru je o kojem je sanjala. Provodi ga s mužem Jasonom, njihovim sinom i kćeri, te tinejdžericom Amarom, Joinom starijom kćeri iz prijašnjeg braka. S njima su i bliski obiteljski prijatelji - naoko savršeni Abhi i Chinar sa svoja tri sina, kao i Ben i Miriam. Strašni događaji otkrit će istinu o svima iz skupine.

Slike

Unakrsna vatraUnakrsna vatraUnakrsna vatra

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.