SEZONA: 2

EPIZODA: 18

OPIS

Kad je Asja upoznala Volkana, bila je sama u svom svijetu. Roditelji su joj umrli dok je bila jako mlada. Iako su joj ostavili poprilično veliko nasljedstvo, Asja nije imala obitelj koju bi nazivala svojom. Volkan je sve to promijenio nakon što ju je zaprosio. I, netom nakon što je završila medicinu, oni su se preselili u Volkanov rodni grad, mali grad u blizini Istanbula. Volkanova je obitelj postala njezina i njegovi su prijatelji postali njezini. Na tom su temelju izgradili sretan brak i odgojili svog sina Alija, u kućanstvu punom ljubavi o kakvom je Asja uvijek sanjala.
Godinama poslije Asjina je medicinska praksa uspješna, a Volkanov građevinski posao djeluje kao da raste. Život ne može biti bolji, sve dok Asja nije pronašla dugu, plavu vlas na Volkanovu šalu. Ona otkrije da Volkan ima aferu s mladom ženom Derin. Što je još gore, otkriva da su svi njihovi prijatelji i ljudi koji je okružuju znali za tu vezu, ali nitko joj nikada nije rekao. Sjedinivši te višestruke izdaje, Asja otkriva da je Volkanov posao pojeo njezino nasljedstvo i obitelj ostavio u strašnim dugovima.
Volkan, s druge strane, ima komplicirane osjećaje. Osjeća da voli i Asju i Derin. Asju vidi kao svoju obitelj, a Derin kao ljubav. On nema namjeru odreći se obitelji, ali nema ni hrabrosti prekinuti s Derin.
Asja shvaća da je živjela u mreži laži. Kad pojedinosti u pozadini izdaje izađu na površinu, sve se pokrene… U ovoj priči Asja odbija biti žrtva svog života i posvećuje se osveti mužu i svima ostalima koji su je izdali.

Slike

NevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjeraNevjera

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Metalna zvijezda (2017)

    image
    U udaljenom planinskom gradu punom radnika migranata, šef policije postaje žrtva užasnog nasilja. Posljedice tog događaja vode ga na autodestruktivan put koji...
  • Money. Murder. Zurich. (2016)

    image
    Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.