poster

Brak na prvu (UK): reality

Married at First Sight UK (2015)

Režiser: James Kayler
RTL Living | 31. 5. 2024. | 12:45

SEZONA: 7

EPIZODA: 6 - reality

OPIS

Brak na prvu UK je britanska inačica popularnog reality formata koji predstavlja smion društveni eksperiment u kojem se potpuni stranci, spojeni od strane stručnjaka, vjenčaju prvi put kada se susretnu. Ovaj neobičan koncept prati parove koji, nakon vjenčanja, žive zajedno tijekom određenog razdoblja kako bi istražili mogućnosti svoje nove veze. Tijekom eksperimenta, kandidati sudjeluju u ceremonijama obveza, gdje odlučuju žele li nastaviti svoju vezu ili se razići. Brak na prvu UK zaobilazi tradicionalne metode upoznavanja i braka, postavljajući pitanje može li brak s neznancem funkcionirati? Mogu li eksperti Mel Schilling, Paul C Brunson i Charlene Douglas pomoći samcima da pronađu svoj savršeni par?

Producent: Jimmy Hunt, Joe Street

Slike

Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)Brak na prvu (UK)

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.