poster

Zabranjeno voće: Serijski program

Yasak Elma (2018)

drama | Turska

SEZONA: 4

EPIZODA: 79 - Serijski program

OPIS

302. epizoda -
Jildiz osjeća da je izgubila sina i ne zna šta da uradi. Hasan Ali više nema moć koju je nekad imao nakon što ga je Sedahi izdao i postao novi šef. Hasan Ali savjetuje Čagataju da ne rastavlja Jildiz od sina. Jildiz traži savjet od Šahike i Zehre kako Halitčan opet bude s njom. Ender govori Jildiz kako je bolje da se ne bori protiv Džansu jer su ona i Čagataj sretno zaljubljeni.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.