SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - Predator Power

OPIS

Steve kreće u potragu za nekim od najmoćnijih grabežljivaca na svijetu. Kod povijesnog dvorca Warwick upoznajemo velikog štekavca, najtežeg orla na svijetu. Naša ženka orla Nikita majstor je za podizanje ribe iz oceana, teške i do trećinu njezine vlastite težine, kako bi se prehranila.

Slike

Ubojiti grabežljivciUbojiti grabežljivciUbojiti grabežljivciUbojiti grabežljivciUbojiti grabežljivciUbojiti grabežljivciUbojiti grabežljivciUbojiti grabežljivci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Art zapisi o prirodi

    image
    Emisija "Art zapisi o prirodi" nam kroz svaku epizodu povezuje umetnost i umetničke radove sa doživljajima umetnika iz prirode.
  • Obrazovno ogledalo

    image
  • Priče iz lovišta

    image
    U seriji "Priče iz lovišta" uživat ćete i smijati se avanturama iskusnih i mladih lovaca, koji otkrivaju neke od najzanimljivijih lovačkih trenutaka.
  • Uprirodise

    image
    Dečiji televizijski serijal "Uprirodise" se kroz vršnjačku i inkluzivnu edukaciju bavi predstavljanjem i upoznavanjem sa osnovnim pojmovima iz oblasti životne...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.