poster

Holly Hobbie

Holly Hobbie (2018)

dječji | Kanada

SEZONA: 3

EPIZODA: 1

OPIS

TREĆA SEZONA
Nakon što tata doživi prometnu nesreću, Holly nastoji razviti karijeru putem društvenih mreža kako bi pomogla otplatiti troškove njegova liječenja. Isprva, Holly uživa u novostečenoj slavi. Stječe brojne pratitelje, zarađuje i sama je svoja šefica. Međutim, iako zarađuje sve više novca, Holly počinje smetati što njezina online karijera sve više utječe na njezin stvarni život. Holly primjećuje da je sve više zaokupljaju objave, a sve manje vremena posvećuje skladanju. A sve se još više pogorša kad je karijera udalji od prijatelja. Holly shvaća koliki utjecaj ima na svoje mlađe obožavatelje te spoznaje da slava sa sobom nosi i veliku odgovornost.
Holly je rastrgana između prijatelja, obitelji, dečka i karijere te ju počinje mučiti pitanje može li imati sve odjednom. Može li biti dobra prijateljica ako je posve posvećena glazbenoj karijeri? Može li se probiti kao glazbenica ako je sputava život u Collinsvilleu? I baš kad pomisli kako je postigla ravnotežu, ukaže joj se jedinstvena poslovna prilika i Holly je prisiljena birati između obitelji i karijere...
Holly priređuje glazbenu večer kako bi skupila novac za tatino liječenje.
Kad njezini roditelji dožive prometnu nesreću, Holly odluči prirediti glazbenu večer kako bi skupila novac za tatino liječenje.
Netom nakon što završi svoju turneju s pop zvijezdom Gwen Taylor, Holly prima strašne vijesti. Njezini su roditelji doživjeli prometnu nesreću i, iako će sve biti u redu, tata mora neko vrijeme provesti u bolnici. Zabrinuta da će se obitelj Hobbie naći u financijskom škripcu, Holly odlučuje uz pomoć prijatelja prirediti glazbenu večer kako bi skupila novac za tatino liječenje. Glazbena večer prođe vrlo uspješno, ali Holly to ne stigne proslaviti jer otkriva veliku tajnu!
Robbie i Heather odlaze na tržnicu prodavati bobice, ali kad otkriju kako se tržnica zatvorila prije nekoliko dana, Heather dobiva sjajnu ideju! Kad ti život donese puno bobica - napravi džem! Međutim, dok kuhaju džem, Robbie se nađe u nevolji jer mu prilikom kuhanja zagori sav šećer, a Heather se tada sjeti sjajne zamjene - djedovog meda!

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Reiterhof Wildenstein (2019)

    image
    Because of her father's death, Rike Wildenstein returns to her parents' horse ranch after 13 years and tries to save the heavily indebted farm.
  • Asi (2007)

    image
    Snažna priča o ljubavi čije ostvarenje priječe utezi prošlosti. Zaslužuje epitet jedne od najboljih turskih serija. U priči o novoj aristokraciji, ljubavi prema...
  • Momci s Madisona (2007)

    image
    Radnje smještene 1960-ih u New Yorku, „Momci s Madisona“ istražuju glamurozno i egoistično zlatno doba oglašavanja, gdje svatko nešto prodaje i ništa nije onako...
  • Borgen - sjedište moći (2010)

    image
    Borgen - sjedište moći je danska dramska serija o borbi za političku moć i prevlast te osobnim žrtvama i posljedicama koje ta borba ostavlja na one na političkoj...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.