poster

Tree Hill: YOU HAVE TO BE JOKING (AUTOPSY OF THE DEVIL'S BRAIN)

One Tree Hill (2003)

drama | SAD

SEZONA: 6

EPIZODA: 12 - YOU HAVE TO BE JOKING (AUTOPSY OF THE DEVIL'S BRAIN)

OPIS

Lucas odlazi u Hollywood na sastanak s redateljem njegova filma, a Nathan na testiranje za ulazak u profesionalnu košarku. Peyton tjera Miju da se usredotoči na drugi album, a Millicent pita Moutha za Gigi. Julian zatraži od sumnjičave Brooke da dizajnira odjeću za njegov film, a Haley vodi Jamieja protiv njegove volje na talent šou koji organizira njegova škola.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vampirski dnevnici (2009)

    image
    Ne znate sve o vampirima, baš kao ni Elena Gilbert, glavna junakinja izvrsne Warnerove serije. No Elena će saznati i više nego što je htjela kada se dvojica...
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Inga Lindström (2004)

    image
    Stories of heroines and heroes - it's all about love and the sometimes bumpy road to it. The secret protagonist is the incomparably beautiful Swedish landscape.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.