SEZONA: 2

EPIZODA: 1

OPIS

"Rani radovi", rezultat suradnje Akademije dramske umjetnosti Zagreb i Hrvatske radiotelevizije, posvećeni su prvim kreacijama budućih velikih imena hrvatske kinematografije i kulture, odnosno autorima koji tek dolaze. Studenti ADU Zagreb, sa svojim prvim filmovima u TV tumačenju, prenose svoje interese, ambicije, uzore. Njihova su djela svježa i energična, u dobrom smislu lišena automatizirane profesionalnosti, jer rutinu tek trebaju početi stjecati.

Urednik: Zinka Kiseljak

Slike

Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"Rani radovi: "Naopako", "Moj stan" i "Generalka"

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Gradionica vrtova (2020)

    image
    Živimo u vremenu u kojem nerijetko ne znamo ili ne razumijemo što zapravo jedemo. Zbog ekonomskih razloga namirnice do nas dolaze iz najudaljenijih dijelova...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
  • Tiagov Balkan

    image
    Tijago Fereira je zbog ljubavi došao u Srbiju iz Brazila. Iako ta ljubav nije potrajala, pronašao je dve nove - ljubav svog novog života i ljubav prema Balkanu....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.