poster

Vjeruj mi

Trust Me (2017)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

SEZONA: 1

EPIZODA: 1

OPIS

Cath je vrijedna i vješta medicinska sestra koja izgubi posao jer je bila zviždačica. Prisiljena da poduzme drastične mjere kako bi prehranila svoju kćer, ona ukrade prijateljičin identitet i nađe posao u hitnoj službi kao viša liječnica.
„Vjeruj mi“ prati Cath Hardacre, vrijednu i vještu medicinsku sestru, koja je, nakon što je izgubila posao jer je bila zviždačica, prisiljena poduzeti drastične mjere kako bi prehranila svoju kći. Iz očaja, Cath ugrabi priliku da ukrade identitet najbolje prijateljice te kao viša liječnica započne novi život u Edinburghu. Zakopavši se dublje i dublje u ukradenu ličnost, shvaća da može dobiti sve što je ikad poželjela, ali dok njezin stari život prijeti njezinoj krhkoj tvorevini uništenjem, dokle je spremna otići kako bi je zaštitila?

Slike

Vjeruj miVjeruj miVjeruj miVjeruj miVjeruj mi

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • 911 (2018)

    image
    Dramska serija koja istražuje živote i karijere policajaca, bolničara i vatrogasaca, ljudi koji prvi dolaze na mjesta nesreće i riskiraju svoje živote kako bi...
  • Money. Murder. Zurich. (2016)

    image
    Maybe you can't make a killing in Zurich anymore, but it's still possible to kill and get killed - Attorney Thomas Borchert is back in his native Zurich. And if...
  • Van der Valk (2020)

    image
    Nova serija o amsterdarskom detektivu, Van der Valku, donosi misteriozne zločine Amsterdama koje rješava luckasti, neobični detektiv dok se kreće zagonetnim gradom.
  • Der Bozen Krimi (2015)

    image
    The Bolzano thriller - the series.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.