SEZONA: 1

OPIS

Ovo je serija o tome kako funkcioniraju zle stvari, ne o stvarima koje ne rade dobro; o postupcima i procesima u pozadini stvari koje se nalaze van zakona. Nešto kao serija Moderna čuda za crno tržište, krijumčarenje, drogu, bande i ostale zločine i poroke. Sastoji se od izvornih snimki, intervjua, arhivske građe i grafika. Otkrića su zlog dečka poput Pabla Escobara kako ugraditi kokain u staklo plastiku aviona, podmornice kućne izrade za krijumčarenje marihuane, kokain krijumčaren u implantatima za grudi (još uvijek u ženi) i katapulte koji prebacuju drogu preko zida iz Meksika u SAD.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • TV kalendar

    image
    Saznajte godišnjice značajnih događaja kao i datume rođenja i smrti značajnih ličnosti koje su obilježile tok svjetske istorije.
  • Sportski vremeplov

    image
    Gradovi i općine Unsko-sanskog kantona iznjedrili su veliki broj sportaša i sportskih radnika čiji su rezultati i sportski dometi odavno prevazišli nivo sredine u...
  • Legende Sarajeva

    image
    Dokumentarni serijal o povijesti Sarajeva
  • Ubojstva u močvari (2013)

    image
    Moss-covered trees, dead-end trails, creaky docks and mangrove forests are the ominous backdrops for the murkiest of mysteries.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.