SEZONA: 1

EPIZODA: 100

OPIS

Ovoga četvrtka na programu je stota emisija Pulsa. U jubilarnom izdanju naši reporteri donose sljedeće reportaže:
Svako malo puknuta cijev, neodržavana infrastruktura, gužve na gotovo svakom koraku. Iščekivanje obnove nakon potresa, koja nikako da se zahukta. Nataša Kraljević Kolbas potražila je odgovore na pitanje je li beli Zagreb grad postao zapušteni grad, u kojem je sve stresnije živjeti.
A Martina Validžić pokazat će nam kako žive Hrvati u Tokiju. Otkrili su joj jesu li se izgubili u prijevodu, kako ih je život odveo u Zemlju Izlazećeg Sunca, osjećaju li se ondje kao doma i još mnogo toga što će vam biti zanimljivo čuti.
Društvena mreža koja trenutačno bilježi najveći rast u svijetu je TikTok. Osobito je popularna među mladima. Zašto tinejdžeri rado plove virtualnim svijetom TikToka i kada bi trebalo biti dosta, istražila je Petra Kovačević.
Urednica projekta: Maja Tokić

Slike

PulsPulsPulsPulsPulsPuls

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Naša snaga

    image
    Ured za odnose s javnošću Ministarstva odbrane Bosne i Hercegovine realizira TV serijal pod nazivom NAŠA SNAGA, o aktivnostima Ministarstva odbrane i Oružanih...
  • Talking Business (2015)

    image
    BBC presenters, based in the world's most dynamic cities, discuss with the most important and influential people from the world of business and finance, the key...
  • Informer TV Kopernikus

    image
    Centralna informativna emisija.
  • Al Jazeera English

    image
    Vijesti sa satelitske mreže Al Jazeera, Katar, na engleskom jeziku.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.