poster

Škotski otoci s Benom Fogleom: Južni Vanjski Hebridi

Scotland's Sacred Islands with Ben Fogle (2021)

Režiser: Craig Collinson

Ocjena korisnika: 1/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 2 - Southern Outer Hebrides

OPIS

Došavši na otok Barru, Ben otkriva da je njegov ručno pleteni ribarski džemper nadahnut teškim životom na Hebridima. Ukrcat će se na ribarski čamac i po olujnom moru otploviti na izolirani pusti Mingulay, otok na kojem šapuću duhovi. Ekstremno teški uvjeti života naveli su stanovnike da se odsele. Prešavši nasip, Ben stiže na Južni Uist i pridružuje se Paulu McCallumu, "Raspjevanom Farmeru", koji sklada tradicionalne napjeve dok radi na zemlji. Kaže da vjera, rad i pjesma idu ruku pod ruku. Putujući sjeverno, Ben će posjetiti simbol ovog kraja: devetmetarski kip Gospe od Otočja. Okrenuta prema NATO-voj raketnoj bazi, podsjeća vojnike da ih viša sila promatra. Princ Charles je 1987. proveo tjedan na Hebridima kako bi se sklonio od nametljivih medija. Nitko nije obavijestio novinare. Ben će svratiti k 90-godišnjoj Gloriji MacKillop koja je ugostila princa. Uz šalicu čaja porazgovarat će o umijeću čuvanja tajne.

Glumci
Producent: Steve Allen, Harry Bell
TRAJANJE: 59 min

Slike

Škotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom FogleomŠkotski otoci s Benom Fogleom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Terra X (1982)

    image
    Terra X - Expedition into the unknown.
  • Tarih

    image
  • Staro srpsko pisano nasleđe

    image
  • Istorija Niša

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.