SEZONA: 1

EPIZODA: 6

OPIS

U suradnji s policijom počinje akcija u kojoj bi hvatači trebali oduzeti pse vlasniku zbog lošeg držanja životinja, kao i prekomjernog broja pasa u stanu. Radi se o psima iz kategorije opasnih pasa. Policija i hvatači stigli su na poziv predstavnika stanara zgrade u kojoj psi žive, koji tvrde da psi obavljaju nuždu u zajedničkim prostorijama. Akcija ne ide glatko, a vlasnik se opire ideji da mu se psi oduzmu. U sklonište će na procjenu agresije stići i stručnjak za opasne pse, a upoznat ćemo i Nara, slijepog psa čije su šanse za ozdravljenje male, a za udomljavanje gotovo i ne postoje. No Naru se ipak posrećilo. Kako, doznajte u današnjoj epizodi.
Glazba za seriju skladali su Vjekoslav Dimter, Damir Bačić i Mia Dimšić, a završni song Pieces of the puzzle izvodi Mia Dimšić.

Slike

Udomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi meUdomi me

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zoom In (2008)

    image
    Kratka emisija tijekom koje će gledatelji otkriti kako zaista izgleda snimanje najvećih hollywoodskih hitova.
  • Zagrebački leksikon

    image
    Znamenitosti, arhitektura, povijest, legende i predaje vezane uz Zagreb i Zagrepčane koji su obilježili povijest najvažniji je dio kojim se bavi ova emisija.
  • Čuvari budućnosti

    image
    Čuvari budućnosti su priča o mladima koji upoznavajući svoje vršnjake diljem BiH, upoznaju i uče dijelove historije i tradicije različitih naroda i njihovih...
  • Planet Croatia (2016)

    image
    Planet Croatia je emisija mozaičnog karaktera koja predstavlja turističku ponudu Republike Hrvatske. Osnovni cilj je što bolje promovirati običaje,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.