EPIZODA: 128

OPIS

Jalčin traži od porodice Čaglar da svi pojedinačno daju izjave vezano za pištolj, koji je pronađen u njihovoj kući, a kojim je ubijena Feridina tetka. Hasibe krivi Feride za novonastalu situaciju, jer ona bila ta koja je odnijela pištolj Jalčinu.
Kerem saopštava Tahsinu, kako mu je Nehir prodala svoje dionice i podsjeća ga da je vrijeme da on učini isto.
Nedžmi govori Azizu i Feride, kako su u minijaturi bile dvije koverte, koje je svojeručno stavio tamo. On nije upoznat sa njihovim sadržajem, a to je bila volja Mehmeta Šefika.
Enes priznaje Azizu kako je saznao za Keremovu bilježnicu u koju upisuje sve ilegalne poslove sa kojima je imao veze.

Slike

Igra sudbineIgra sudbineIgra sudbineIgra sudbine

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • 19. postaja (2018)

    image
    Serija prati skupinu vatrogasaca u Seattleu, u 19. vatrogasnoj postaji, od kapetana do naovaka. Oni riskiraju svoje živote i srca, kako na dužnosti tako i izvan...
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.