OPIS

Nove Recepti oca Lea pronalazimo u Bratislavi, prijestolnici Slovačke. Otac Leo posjetio je katedralu sv. Martina, kušao neke ukusne poslastice 's ulice' i pripremio svoju verziju slovačkih tradicionalnih jela.

Slike

Recepti oca LeaRecepti oca LeaRecepti oca LeaRecepti oca LeaRecepti oca LeaRecepti oca Lea

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hleb i lale

    image
    Nevena i ekipa serijala „Hleb i lale" razbiće nam predrasude o nemaštovitoj ishrani i upoznati nas sa tajnama zdrave hrane, ali i pozitivnih životnih navika....
  • Hrana za dušu

    image
    Radmilo Bumber nas vodi u novu avanturu u kojoj će na nekom novom putovanju, uz dobru priču i još bolje recepte servirati hranu za dušu.
  • Ruzmarin

    image
    Legenda kaže da postoje ljudi sa hiljadu lica, a da jedan takav živi negde u mističnom Đerdapu. Poznavali smo ga kao duhovitog Ruzmarina, a on je odlučio da sa...
  • Hrana i vino

    image
    Kulinarski show koji Vam svakim danom, u trajanju od 30 minuta, donosi pripremu finog dnevnog menija. Meni obuhvaća predjelo, glavno jelo i desert uz preporuku vina.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.