Ljubitelji brzina, automobila, motora ili dobrih plovila svakog četvrtka od 21:30 mogu doći na svoje. Kako birati automobil, gdje pogledati najnovije brodice, zašto odabrati jedno, a ne drugo? Predstavljamo što je novo na tržištu, donosimo recenzije pojedinih modela vozila, najavljujemo sajmove automobila, a tu su i priče iz povijesti automobilske industrije.

Emitovanje na kanalima:

SPTV  

Sljedeće epizode:

subota
13:30
Svijet automoto nautike, emisija
nedjelja
09:25
Svijet automoto nautike, emisija
14. 5. 2024.
17:10
Svijet automoto nautike, emisija
PREPORUKE
  • Sailing to Tokyo

    image
    The television series that captures the action from the Olympic classes. We follow the athletes and their campaigns as they fight for the ultimate goal, to...
  • Svijet sporta

    image
    Raznovrsni sportski događaji, pregledi evropskih nogometnih i košarkaških liga, intervjui, zimski i extremni sportovi, automobilizam, kao i mnoge druge sportske...
  • Miscellaneous Eurosport

    image
    Sports magazine that bring viewers news, stories, action, and highlights from a variety of sports and events.
  • Ekstremni svijet sporta

    image
    Sve o ekstremnim sportovima, natjecanjima u izdržljivosti i istinskim natjecateljskim maratonima. Ti ljudi svakodnevno pomiču granice onoga što je moguće.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.