poster

Roswell

Roswell (1999)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 10/10

''Roswell'' je priča o tinejdžerima koji su ljudsko-vanzemaljski hibridi i žive u Roswellu. Oni pokušavaju preživjeti kao ljudi i sakriti svoju vanzemaljsku stranu, te se trude naučiti više o svojim moćima kao i shvatiti način kako da se vrate kući. Roswell je isprepletana romantikom i naučnom fantastikom, a bazirana je na seriji knjiga Melinde Metz ''Roswell High''.

PREPORUKE
  • Handmaid's Tale (2017)

    image
    Serija prati ženu prisiljenu živjeti kao konkubina pod fundamentalističkom teokratskom diktaturom u bliskoj budućnosti u totalitarnom Gileadu, nekad poznatom kao...
  • Harry Wild (2022)

    image
    A recently retired English professor discovers a real knack for investigation and cannot help but interfere with the cases assigned to her police detective son.
  • Izgubljeni (2004)

    image
    Grupa preživjelih na misterioznom otoku unatoč nesuglasicama mora udružiti snage kako bi preživjeli. Nakon niza misterioznih okolnosti, avion koji leti iz Sydneya...
  • Beležnica profesora Miškovića (2021)

    image
    Regionalni detektivski triler zalijepit će gledatelje pred ekrane zagonetnim zapletom, nesvakidašnjim likovima, natprirodnim elementima i neočekivanim obratima.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.