Donal Skehan pokazat će vam kako pripremiti zdrava i ukusna jela uz koja ćete postati aktivniji, početi se baviti sportom pa možda čak i okušati u nekima od ekstremnih sportova.
U svakoj epizodi Donal donosi posebno osmišljene recepte za jela koja će vam pomoći da lakše podnesete sve fizičke napore koji vas očekuju tijekom dana.
Donal se upušta u razne avanture: spušta se kajakom niz rijeku Bann, penje po stijenama nadomak Prolaza divova, prolazi "vojnički dril" u Dublinu, uspinje na najvišu planinu u Irskoj, vozi biciklom kroz prirodu i svladava obalu Atlantika.
Donalu se pridružuje dr. Brendan Egan, kineziolog i predavač na sveučilišnom koledžu u Dublinu, koji prati utjecaj svake od ovih tjelesnih aktivnosti na Donalov organizam te bilježi koliko je kalorija potrošio.
Doznajte kako pripremiti jednostavna, zdrava i ukusna jela uz koja ćete lakše usvojiti aktivan način života.

Bilo je na kanalima:

HTV2  

PREPORUKE
  • Škola kuhanja

    image
    Za kuvanje kažu da je lako, ali ga treba naučiti. Za mnoge bauk, za profesionalce samo igra, pripremanje hrane je životna potreba i najčešće obaveza. Slobodan...
  • Bojanina radionica kolača

    image
    Produkcijski tim Kitchen TV pripremio je novo iznenađenje za gledaoce jedinog regionalnog kulinarskog TV kanala – serijal”Bojanina radionica kolača”, u kojoj će...
  • Majke i snajke

    image
    Snaga varjača koje varniče i pravih kulinarskih umeća čekaju te u novoj sezoni najzabavnijeg kulinarskog šoa Majke i snajke! Seka i Raša očekuju nove rivale sa...
  • Kuhar van dužnosti (2022)

    image
    Internationally renowned chef, Mark Moriarty, presents easy-to-follow recipes while cooking simple but fantastic dishes.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.