Pedru Joseu Donosou, šezdesetsedmogodišnjem milijarderu, za potpunu sreću nedostaje samo prava ljubav. Pronašao ju je u mladoj, prekrasnoj Isabel, no iznenadna smrt koja ga zadesi nemilosrdno će ga odvojiti od toliko željene bračne idile. Pedrov se nemirni duh, pokretan neugaslom strašću prema Isabel, ipak ne može pomiriti obitavanjem u zemlji sjena. Tražeći način povratka među žive, on vidi šansu u iznenadnoj smrti mladog farmera, Salvadora Cerinza. Probudivši se u mladom i atraktivnom tijelu, Pedro započinje novi život. Nažalost, umjesto sreće u naručju lijepe Isabel, čekaju ga velika razočaranja. Neugodno se iznenadivši kada otkrije istinu o voljenoj, Pedro počinje snivati o osveti i raskrinkavanju nekada bliskih osoba. Započinje veličanstvena priča o ljubavi koja je odoljela hladnom dodiru smrti, o sukobu u kojem pobjedu odnose samo oni čija ljubav ne poznaje granice! Priča ove napete telenovele počinje ljubavlju između 67-godišnjeg milijunaša Pedra Donosoa i mlade Isabel Arroyo. Uvjeren da je pronašao sreću u naručju lijepe Isabel, Pedro ne primjećuje kako je strastvena ljepotica opsjednuta sasvim drugom vrstom osjećaja. Ona je, naime, čvrsto odlučila okoristiti se vezom s milijunašem i zauvijek zaboraviti novčane brige. No Isabeline paklene planove prekida viša sila. Nesretni Pedro umire od srčanog udara, a svoj će život u isto vrijeme izgubiti i mladi, naočiti farmer Salvador Cerinzo. U potrazi za tijelom u kojem bi uživao u ljubavi i ovozemaljskom životu, nemirni Pedrov duh ući će u netom preminulog Salvadora i nastaviti život shvativši kako mu je puno životnih istina promaklo. U pokušaju povratka voljenoj Isabel, Pedro doživi šok kada ugleda svoju dragu u naručju jednog od najpouzdanijih zaposlenika, Andresa Coronada. Istražujući što su o njemu mislili kolege, rođaci i prijatelji, Pedro se susreće i s vidovnjakinjom Gayetanom Charlie, no budućnost koju mu proriče ta neobična žena nesigurna je poput svega ostalog u njegovom novom životu. Otkrivši kako je Isabelina teta Rebeca pohlepna i sebična poput nečakinje, Pedro ipak shvaća kako su neke važne osobe iz njegova života, poput simpatične kućepaziteljice Abrigal, doista srdačne i iskrene. Uzvraćajući nesebičnu pažnju dragoj Abrigal, Pedro čak i u novom tijelu nastavlja paziti na njezine sinove, simpatičnog Simona i Antonija. Velika podrška Pedru bit će lijepa Isabelina rođakinja, mlada, privlačna i uvijek iskrena Valeria. Kujući osvetu protiv obitelji Arroyo, Pedro će se uvijek oslanjati na pomoć mlade Valerije.

Bilo je na kanalima:

Prva  BN  

PREPORUKE
  • Kućanice (2004)

    image
    Jednoga lijepog sunčanog dana u samom srcu Amerike, u najljupkijem od svih ljupkih predgrađa, kućanica Mary Alice Young (Brenda Strong) se… ubila! Sada, Mary...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.