Glazbeni show "Zvijezde – ljetni hit" kreće s prikazivanjem na malim ekranima, a ni ovoga puta neće nedostajati osebujnih natjecatelja i to ne samo iz naše države već i onih "preko bare". Najmlađi od njih ima tek 16, a najstariji čak 60 godina.
Uz peteročlani žiri, koji čine Tonči Huljić, Petar Grašo, Nina Badrić, Branko Đurić Đura i Andrea Andrassy, te uz voditeljicu Antoniju Blaće, na projektu radi 150 ljudi, snima se sa 18 kamera, u studiju od 1200 kvadrata. Svoj pjevački talent, ali i zavidne scenske pokrete žiriju će na spektakularnoj pozornici pokazati 60 odabranih, od kojih je čak osmero već nastupalo u prošlim glazbenim showovima na RTL-u. Uz taj podatak zanimljivo je i to da ne vole pjevati samo Hrvati već se u show prijavilo 15-ak natjecatelja iz drugih država pa čak i "preko bare".

Bilo je na kanalima:

RTL  

PREPORUKE
  • I'm Live

    image
    [LIVE.ON], a live concert by Korean indie badns! you’ll look forward to every day. Enjoy from the comfort of your home!
  • Simply K-pop Con-tour

    image
    Watch Kpop stars as they perform on-stage and interact with the audience throughout the show. No more, no less - Only the essentials on "Simply Kpop"!
  • Zvezde Granda

    image
    Zvezde Granda je takmičenje mladih pjevačkih talenata u organizaciji muzičke kuće Grand Production. Za novu sezonu "Zvezda Granda" direktor "Grand produkcije"...
  • Let's Dance (2006)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.