Fascinantna dokumentarna serija o ženama diljem svijeta, koja je svojim novim pristupom pojmu kulturne raznolikosti osvojila srca milijuna ljudi.
Voditeljica Martyna Wojciechowska, urednica časopisa "National Geographic" i hrabra putnica koja je osvojila sedam vrhova, predstavlja nam čudesne žene i vodi nas kroz različite kulture, vjere i zanimanja.
Martyna je 2009. počela snimati Ženu na kraju svijeta, najpopularniju putopisnu emisiju u Poljskoj, koja je bila temelj i inspiracija za knjigu. Dosad je snimila deset sezona dokumentarne serije (i napisala nekoliko knjiga s istim naslovom) o ženama u najudaljenijim kutcima zemaljske kugle i na neki način postala ambasadorica žena širom svijeta koje povezuju univerzalne vrijednosti. Dobitnica je mnogih prestižnih nagrada i za emisiju i za knjige. Godine 2010. osvojila je sedam vrhova, što je ime kojim se označavaju najviši planinski vrhovi na sedam svjetskih kontinenata - Mount Everest, Aconcagua, Denali, Kilimanjaro, Mount Elbrus, Mount Vinson and Carstensz Pyramid (Puncak Jaya). Od 2008. na sedam vrhova se popelo samo dvjestotinjak ljudi.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.