Sa(n)jam knjige u Istri književni je sajam koji već četvrt stoljeća u Pulu dovodi najvažnije domaće i svjetske autore. Doručak s autorom jedan je od tradicionalnih programa po kojima je Sajam prepoznatljiv. U emisiji Nakon doručka upoznajte sanjare koji stoje iza jednog od najvažnijih i najšarmantnijih knjiških okupljanja ovog dijela Europe: direktoricu Sajma Magdalenu Vodopiju, glavnog selektora programa Andreu Matoševića, voditelja Doručka s autorom Aljošu Pužara, autora vizualnog identiteta Sajma Mauricija Ferlina, glavnu organizatoricu Slavicu Ćurković, ujedno direktoricu dječjeg knjiškog sajma Monte Librić, voditelje sajamskog programa Pop lektira Tanju Mravak i Krunu Lokotara, i regionalnog programa Emira Imamovića Pirkea, urednika kataloga i web stranice Sajma Vlahu Bogišića i čestog gosta Sajma Borivoja Radakovića. U osam polusatnih emisija razgovaramo o Sajmu ali i o brojnim temama koje sanjare zaokupljaju kad ne Sanjaju knjige u Istri: od kulturologije do povijesnih istraživanja socijalizma, od književnosti do enciklopedistike danas, od lektire do terorizma, od dizajna do erotike, to su samo neke od tema o kojima su naši sugovornici imali štošta reći.

Bilo je na kanalima:

HRTInt.  HTV3  

PREPORUKE
  • Animal Impossible (2020)

    image
    Best mates Tim Warwood and Adam Gendle risk life and limb to uncover the truth about animals in this eye opening and entertaining series. Animal Impossible takes...
  • Vikinzi na ledu (2021)

    image
    A look at the wild and dangerous world of commercial ice fishing on Lake Winnipeg. Here, modern day vikings set out on thin ice to stake their claim to the...
  • Fashion Magazines

    image
    FashionTV gives you an exclusive look at the photoshoots of magazine editorials from all over the world.
  • Sandžački biseri

    image
    U emisiji Sandžački biseri gledajte teferiče iz našeg komšiluka, iz Sandžaka, kako se to provode ljudi u Sandžaku, kako čuvaju svoju tradiciju i sl.!
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.