Broj epizoda: 2

Opis:

Inspektor Jack Cloth teški je alkoholičar i samotnjak koji se zaokuplja poslom nakon tajanstvene smrti svoje supruge. Cloth se udružio sa smionom, razboritom detektivkom Anne Oldman. Zajedno istražuju niz jezivih ubojstava. Od „Ubojstava u Midsomeru“ do „Mesije“, nijedna detektivska serija neće se izvući jer je CLOTHOV PRISTUP sveopća parodija britanskih detektivskih i kriminalističkih drama. John Hannah glumi inspektora Jacka Clotha – neortodoksnoga detektiva, alkoholičara i samotnjaka koji se zaokuplja poslom nakon suprugine smrti. Udruživši se s detektivkom Anne Oldman (Suranne Jones), svojom smionom, uštogljenom pomoćnicom, par će kročiti kuda je svaki loše spareni detektivski dvojac kročio prije njih.

PREPORUKE
  • Inspektor Rex (1994)

    image
    Razvedeni policajac usvojio je policijskog psa koji je izgubio svog bivšeg suputnika. Njih dvojica zajedno rješavaju zločine u i oko Beča.
  • Odred za čuda (2014)

    image
    "Odred za čuda" je kanadsko-američka obrazovna serija za djecu i mlade premijerno prikazana u Kanadi i SAD-u 26. studenoga 2014. U seriji djeca glumci, čiji su...
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Dar Mar (2020)

    image
    Serija prati dogodovštine neobične šefice najmanje policijske postaje u državi – Božene – i njenih kolega policajaca, Branka i Željka, te umirovljenog policajca...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.