Dobro došli u čudesan Bush Baby svijet u kojemu živi pet malenih šarenih zečeva različitih osobnosti koji brinu da svi ljudi noću imaju lijepe snove. Drvo snova njihov je dom, a iz cvjetne krune, koje se nalazi na njegovu vrhu, svaku večer izlazi čarobna prašina koja ispunjava noć prekrasnim snovima. Njihove zanimljive avanture poučavaju najmlađe gledatelje prijateljstvu i timskome radu te koliko je važno vjerovati u vlastite mogućnosti i čudesne stvari koje naš um i naše tijelo mogu postići. Kratkometražni animirani filmovi ''Bush Baby'' nastali su 2017. godine iz pera dječje autorice Mirande Larson, koja je se već istaknula suradnjom s Disneyjem, Nickelodeonom i studijem CBeebies.

Bilo je na kanalima:

RTS2  RTL Kockica  

PREPORUKE
  • Siesta Z (2016)

    image
    Uhvatite ‘Siestu Z’ na njezinim divljim avanturama iz snova, kada uranja u knjigu nad kojom je zaspala, dok ju je čitala. Pratite je kako se bori da spasi Romea i...
  • Boca i Lutkica (2010)

    image
    Boca puž i Lutkica bubamara su najbolji prijatelji ikada . Oni imaju mnogo lepih avantura , dok upoznaju nove prijatelje i svet koji ih okružuje.
  • Doodleboo (2015)

    image
    Doodleboo sa samo nekoliko poteza olovkom uspije stvoriti smiješne i simpatične crteže koji ožive iste sekunde nakon što su obojani!
  • Emmy & GooRoo (2017)

    image
    Emmy, our brave little hero, is a 5-year-old girl and the only human little girl in the whole Magic Forest. Emmy loves exploring the fantastical world she lives...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.