poster

Vijesti TV Istra

Vijesti TV Istra

informativni | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena korisnika: 6/10

U Vijestima donosimo pregled najznačajnijih dnevnih zbivanja u Istarskoj županiji. Nastojimo pratiti i izvijestiti o svim bitnim događajima od lokalnog i regionalnog značaja. U tematskim vijestima obrađujemo aktualne i društveno odgovorne teme značajne za građane na području koncesije TV Istre, no istovremeno univerzalne i važne na nacionalnoj razini.

Emisija se sastoji od šest do sedam priloga s vijestima s područja Istre (u trajanju do 3 minute), do deset kratkih vijesti TV Istre, te do dva priloga iz Primorsko-goranske županije.

PREPORUKE
  • Dnevnik

    image
    Najgledanija informativna emisija HRT-a s pregršt najnovijih vijesti iz zemlja i svijeta, reportaža, javljanja uživo, intervjua, sporta, vremena...
  • Vijesti

    image
    Informativni program Nove BH prema najvišim programskim i produkcijskim televizijskim standardima stavljaju gledatelja u centar i rade za dobrobit svih građana...
  • One World with Zain Asher (2021)

    image
    Moderan informativni program koji publici daje nove informacije o neposrednim svjetskim problemima na uvjerljiv i promišljen način.
  • heute Xpress (2015)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.