poster

BIOritam

BIOritam

zdravlje | Hrvatska

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji

Emisija je nastala iz potrebe za zdravstvenom edukacijom, ali i zanimanja gledatelja za zdravstvenu problematiku i zdravstvene temu.
Tijekom dosadašnjih godina emitiranja odrađeno je više stotina emisija u kojima su gostovali stručnjaci i liječnici, zdravstveni djelatnici, profesori, doktori znanosti, poznavatelji prirodne medicine i alternativni stručnjaci.
Emisija je vrlo gledana i praćena i u stručnim krugovima jer obrađuje teme zanimljive i samoj zdravstvenoj struci.

PREPORUKE
  • Pomoć kod zdravlja

    image
    "Pomoć kod zdravlja" je zdravstveni program koji se emitira na Otvorenoj televiziji. Emisija ima za cilj pružiti gledateljima praktične savjete i informacije o...
  • Izaberi zdravo

    image
    Voditelj Drago Jovanović razbija zablude vezane za hranu i određene namirnice. Sve ukombinovano sa grafikom koja prati priču.
  • Doktor na ulici

    image
    Lekar opšte prakse razgovara sa građanima o njihovim zdravstvenim problemima i daje im savete i poziva na preventivne preglede.
  • Lekovite priče

    image
    Emisija donosi narodna verovanja o zdravlju. Etnolog pojašnjava verovanja i običaje o zdravlju, a lekar pokušava da nađe ili ne nađe vezu sa savremnom medicinom.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.