Ova reality serija se bavi životima pet obitelji koje žive u elitnom području u Južnoj Kaliforniji. Kako izgleda svakodnevica pravih, ali sofisticiranih kućanica koje žive u jednoj od najbogatijih četvrti u Americi?
Ispod površine, prestiža i bogatstva ne kriju se uvijek samo sreća i osmijesi. Životi bogatih američkih domaćica nisu uvijek savršeni! Što ih muči i s čime se one moraju nositi, pokazat će osam nastavaka prve sezone serije "Kućanice iz visokog društva".
Pet kućanica i njihove obitelji vode glamurozan život u pitoresknom dijelu Južne Kalifornije gdje kuće koštaju milijune dolara, a stanovnici su redom utjecajni poslovni ljudi ili pak sportaši profesionalci. Kimberly, Jeana, Vicki, Lauri i Jo naviknute su na dobar život i učinit će baš sve da to i zadrže. Svaka od njih ima svoju priču, a kamere imaju odobrenje ući u potpunosti u njihove živote, obitelji, domove, ispitati prijateljske odnose i karijere.
Od skupih i glamuroznih partyja, odlazaka na injekcije botoxa do stresne svakodnevice - ove žene odvode gledatelje s druge strane savršenog života i upoznaju ih s dramom stvarnoga života gdje nije uvijek sve tako idealno.
Što to sve skrivaju iza krinki savršenih supruga i naoko idealnih brakova? Ove žene uglavnom su zadovoljne svojim životima, no one su i predstavnice tzv. modernog i uspješnog života, predstavnice "sretnih kućanica". Kućanice iz visokog društva su seksi, sofisticirane i elegantne prije svega, znaju se zauzeti za sebe, postaviti trendove i zadržati život na visokom nivou u jednom od najprestižnijih okruženja u Americi.

Bilo je na kanalima:

STAR Life  DIVA  NOVA TV  

PREPORUKE
  • Mačke iz pakla (2011)

    image
    Jackson vjeruje kako se može pomoći svakoj problematičnoj mački. On shvaća da su mačke teritorijalne i trebaju svoj prostor, čega vlasnici nisu svjesni, te su...
  • Veterinar iz Yukona (2014)

    image
    Kao jedina veterinarka za sve životinje u krugu od stotine kilometara u Yukonu, Dr. Michelle Oakley vidjela je sve u karijeri. Od prevoženja medvjeda traktorima...
  • Survivor (2022)

    image
    Nakon potrage za kandidatima koji su spremni upustiti se u avanturu života i iskušati vlastite granice izdržljivosti, Nova TV uskoro na male ekrane donosi zabavno...
  • Tri, dva, jedan - kuhaj! (2014)

    image
    Tri dva jedan - kuhaj! je kulinarski TV show RTL-a u kojem se parovi natječu u uzbudljivim i nepredvidljivim kulinarskim izazovima! Natjecatelji svakog tjedna...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.