Autor poznatog serijala "Dosije" Mašan Lekić, donosi nam još jedan novitet iz dokumentarnog prikaza najvećih zločina i kriminalnih aktivnosti sa ovih prostora. Za razliku od Dosijea, nova emisija će imati dinamičniju formu i pratiće najaktuelnije događaje iz crne hronike, a ekipa emisije, na čelu sa Lekićem, danonoćno će pratiti službe koje se bore protiv kriminala i spasavaju živote - od hitne pomoće do specijalnih jedinica.
Ovo je dramatičan prikaz rada nadležnih službi i njihovih napora da spreče, pomognu i reše mnogobrojne slučajeve koji su nažalost, postali svakodnevica. O novoj emisiji autor Mašan kaže: „Uz dokumentarnu emisiju „Dosije koja traje već devet godina, a čiju ćemo novu sezonu takođe uskoro gledati, odlučili smo da pokrenemo još jednu emisiju koja će se baviti najakutelnijim događajima koji su se dogodili tokom nedelje. Uz rekonstrukciju, analize i izjave svedoka slučajeva koje potresaju Srbiju i region, veoma interesantan deo emisije biće praćenje rada interventih i specijalnih jedinica, žandarmerije ali i drugih službi koje se takođe bave spasavanjem ljudskih života kao što su Gorska služba, hitna pomoć i vatrogasna služba. Poseban akcenat stavićemo na slučave koji još nisu rešeni ali i priče o nestalim ljudima. Pokušaćemo, uz pomoć gledalaca, da ih pronađemo ili uđemo u trag.
O tome koliko napora iziskuje realizacija ovakvog formata, autor objašnjava: „U odnosu na Dosije, koja je igrano-dokumentarna forma, ovde je cela ekipa u konstantnom pokretu i 24 sata budna kako bi gledaocima što vernije prikazala postupak rešavanja određenih slučajeva u toku nedelje. Naše ekipe su podeljene i non-stop dežuraju u celoj Srbiji. Zbog svega toga, ova emisija je zahtevnija u realizaciji, mora mnogo brže da se radi i deluje na terenu.

Emitovanje na kanalima:

Prva MAX  Prva  

Sljedeće epizode:

Danas
20:30
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
Danas
03:41
Na mestu zločina
četvrtak
22:15
Na mestu zločina sa Mašanom
petak
02:15
Na mestu zločina sa Mašanom
9. 4. 2023.
00:15
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
9. 4. 2023.
20:30
Na mestu zločina sa Mašanom Lekićem
PREPORUKE
 • Ubojstva u močvari (2013)

  image
  Moss-covered trees, dead-end trails, creaky docks and mangrove forests are the ominous backdrops for the murkiest of mysteries.
 • World's Most Evil Killers (2017)

  image
  An in-depth look at the lives and crimes of some of the World's most evil killers including Jeffrey Dahmer, Richard Ramirez, Cary Stayner, Leonard Lake, Dorothea...
 • People Magazine istražuje (2016)

  image
  PEOPLE MAGAZINE INVESTIGATES uncovers the heart-wrenching true stories behind crimes that transcended headlines and became part of popular culture. Exclusive...
 • Mafijaški ubojice s Colinom McLarenom (2018)

  image
  Bivši policajac na tajnom zadatku Colin McLaren prati karijere šestorice gangstera koji su imali golem utjecaj na organizirani zločin u New Yorku. Petorica su do...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.