Seriju 'Stalker' predvode glumci Maggie Q i dobitnik Zlatnoga globusa Dylan McDermott u psihološkom trileru o detektivima koji istražuju vrebalačke incidente – uključujući voajerizam i cyber-uznemiravanje – za Jedinicu za procjenu prijetnja losanđeleske policije. Detektiv Jack Larsen (McDermott) nedavno je prebačen u Jedinicu iz njujorškoga Odjela za ubojstva, a zbog svoga se samopouzdanja, snažnoga karaktera i upitnoga ponašanja već znao naći u nevoljama. Međutim, njegovo bi se pretjerano samopouzdano, na trenutke arogantno ponašanje moglo pokazati korisnim na novom radnome mjestu.

Njegova šefica, poručnica Beth Davis (Maggie Q), jaka je, fokusirana i stručna u svom području, a vodi je njezino traumatično iskustvo žrtve. S ostatkom svoga tima, mladim, ali gorljivim detektivom Benom Caldwellom (Victor Rasuk) i pametnom i snalažljivom detektivkom Janice Lawrence (Mariana Klaveno), Larsen i Davis procjenjuju razinu prijetnja slučajeva i reagiraju prije nego što se vrebanje i zastrašivanje otmu kontroli, istovremeno pokušavajući držati privatne opsesije pod kontrolom.


O glumcima:

DYLAN McDERMOTT
(detektiv Jack Larsen)

Dobitnik Zlatnoga globusa i za Emmy nominirani glumac Dylan McDermott dokazao je svoj talent na filmu, televiziji i u kazalištu. Nedavno se pojavio u dugometražnom filmu 'Pad Olimpa' zajedno s Gerardom Butlerom, Morganom Freemanom i Aaronom Eckhartom. Glumio je i u filmovima 'Charliejev svijet', 'Kampanja za luzere', 'Na vatrenoj liniji', 'Čelične magnolije', 'Čudo u 34. ulici' i 'Hamburger Hill'. U novije vrijeme glumio je u prve dvije sezone televizijske serije 'Američka horor priča'. Među McDermottovim ostalim televizijskim ulogama tu su drame 'Hostages', 'U sjeni zakona' i 'Pravda za sve', koje su mu priskrbile nominaciju za Emmy, dvije nominacije za nagradu Zlatni globus te nagradu Zlatni globus. Glumio je i u brojnim kazališnim predstavama.


MAGGIE Q
(Beth Davis)

Maggie Q istaknula se u popularnoj akcijskoj seriji 'Nikita' kao odbjegli ubojica koji se vraća srušiti tajnu organizaciju koja ju je obučila. Q je nedavno glumila u dugometražnom filmu 'Različita' iz 2014., prvom filmu iz znanstvenofantastične trilogije utemeljene na knjigama spisateljice Veronice Roth. Q je glumila u nizu akcijskih filmova, uključujući 'Nemoguću misiju 3' i 'Umri muški 4'. Također je glumila u akcijskoj komediji 'Vatrene loptice'. Pojavila se u više komedija i drama u kojima je pokazala svoju svestranost u raznim žanrovima. Godine 2012. posudila je glas princezi Diani i Wonder Woman u animiranoj televizijskoj seriji 'Tinejdžeri superjunaci', a 2011. glumila je u postapokaliptičnom znanstvenofantastičnom trileru 'Sveti ratnik'. Q je nastupila i u filmovima 'New York, volim te' i 'Obmana'. Q je rođena Havajka iz Honolulua te je aktivistkinja za životinjska i ljudska prava.

Bilo je na kanalima:

Doma TV  Kabel 1  NOVA TV  CBS Reality  Sat.1  

PREPORUKE
  • Žica (2002)

    image
    David Simon, tvorac i suautor HBO-ove miniserije „The Corner“, koja je osvojila tri nagrade „Emmy“, donosi nam ovu neuljepšanu i krajnje realističnu HBO-ovu...
  • Babilon Berlin (2017)

    image
    Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme...
  • Južni vetar (2020)

    image
    Stvari počinju da imaju smisla u životu Petra Maraša (Miloš Biković), kradljivca automobila iz Beograda. Kupio je stazu za karting, napustio dom svojih roditelja...
  • Die Diplomatin (2016)

    image
    The diplomat Karla Lorenz is working on behalf of the Foreign Office around the world to help German citizens in crisis situations.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.