Serija prati svjetski slavnog boksačkog trenera Freddieja Roacha dok radi s budućim zvijezdama, prima slavne goste, zabavlja se brojnim hobijima i snalazi se u novoj ulozi u američkom boksu – sve to dok se bori s Parkinsonovom bolešću.
HBO i dobitnik „Emmyja“ Peter Berg („Friday Night Lights“) surađivali su na spontanoj dokumentarnoj seriji „O Freddieju Roachu“ koja prati svakodnevicu slavnog boksačkog trenera i člana Međunarodne kuće slavnih, Freddieja Roacha, dok radi s elitnim borcima u svome boksačkom klubu „Wild Card“ u Hollywoodu u Kaliforniji i vodi bitku s Parkinsonovom bolešću. Tijekom šest epizoda kamere prate Roacha dok trenira buduće zvijezde, dočekuje nepresušan niz slavnih posjetitelja njegove teretane, nalazi vremena za bavljenje nizom drugih zanimanja, a sve to dok se bori s bolešću koja je vrlo vjerojatno povezana s njegovom boksačkom prošlošću.

Bilo je na kanalima:

HBO3  

PREPORUKE
  • ATP World Tour Uncovered (2015)

    image
    ATP World Tour Uncovered je emisija koja navijačima pruža neusporediv pristup iza kulisa najuzbudljivijih teniskih igrača i turnira na svijetu. Svaka epizoda...
  • Paragliding World Cup

    image
  • Kite Masters

    image
  • Sportske igre mladih

    image
    Sportske igre mladih najveća su amaterska sportska manifestacija u Europi i svojevrsni fenomen koji svojom tradicijom dugom 26 godina svjedoči kako dobra vizija,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.