poster

Pad leta 29

Flight 29 Down (2005)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi
Ocjena: 7.4/10

"Pad Leta 29" američka je TV serija za mlade o skupini tinejdžera čiji se avion srušio na jednome tropskom otoku. Seriju su osmislili Stan Rogow ("Lizzie McGuire", "Darcy's Wild Life") i D. J. MacHale ("Are You Afraid of the Dark?", književni serijal "The Pendragon"). Izvršni producenti su Rogow, MacHale, Shauna Sapiro Jackson te Gina i Rann Wautmull.
Prve dvije sezone sastoje se od zasebnih epizoda, a treća, ujedno i posljednja sezona, snimljena 2007., osmišljena je kao film u četiri dijela.
Serija je snimana na havajskome otoku Oahu, a govori o skupini tinejdžera čiji je avion na putu za Palau uletio u tropsku oluju i srušio se na mikronezijskom otoku. Zahvaljujući solarnome punjaču, djeca snimaju videodnevnike u kojima govore o sebi, svojoj svakodnevnoj borbi za opstanak i jedni o drugima.

U prvoj sezoni, nakon što mu je u oluji eksplodirao motor, avion s desetoro tinejdžera i pilotom sruši se na jedan tropski otok. Srećom, svi su preživjeli nesreću. Dok troje djece i pilot krenu istražiti otok, ostatak ekipe odabire vođu i bori se opstanak. Iako im je snažan monsun uništio tabor i komunikacijsku opremu, ipak su uspjeli nakratko stupiti u kontakt s jednim avionom.

Desetoro srednjoškolaca iz Los Angelesa kreće na ekopustolovinu u Mikroneziji. Međutim, njihov avion uleti u tropsku oluju te se sruši na zabačeni i nenaseljeni otok. Kako bi opstali, ondje moraju naći hranu i vodu, ali i naučiti živjeti u svijetu u kojemu nema autoriteta i zakona.

PREPORUKE
 • Potraga za blagom: Otok zmija (2015)

  subota
  image
  Hidden somewhere off the south eastern coast of Brazil, could lie hundreds of millions of dollars-worth of lost Incan gold. For 400 years, many have searched,...
 • Kronike Evermoora (2014)

  subota
  image
  The two supernatural series tell the story of a 14-year-old girl, Tara Bailey, uprooted from her Urban American home to move to to a spooky remote rural village...
 • Misterija porodice Hanter (2017)

  subota
  image
  Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
 • SAF3 (2013)

  subota
  image
  Serija prati elitnu službu za spasavanje Južne Kalifornije, SAF3, koja dejstvuje iz mora, vazduha i vatrogasnog odeljenja iz Malibua. Oni su heroji koji...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.