Medijska onlajn platforma Vajs (www.vice.com/rs) počela je nedavno sa radom i u Srbiji, a od ove nedelje (00.30) deo njihovog bogatog sadržaja možete pratiti i na Prvoj srpskoj televiziji.

Srbija je 36. zemlja u kojoj kompanija Vajs medija pokreće lokalnu verziju svoje platforme, koja je odavno postala sinonim za istraživačko novinarstvo za nove generacije širom sveta.

"Činjenica da se Vajs svuda u svetu obraća internet publici čini ga izborom mlađe populacije, onih koji žele vesti koje provociraju, pogledaju drugačije dokumentarne snimke i filmove i vide stvarnost kakva jeste. Verujemo da će Vajs Srbiji doneti sve ono što ga je učinilo jednim od najpopularnijih medijskih projekata na svetu - hrabrost, provokaciju, izveštavanje i istraživanje stvarnosti ", navode u Vajsu.

Nastao je 1994. u Kanadi kao pank magazin, da bi u narednih 20 godina izrastao u multimedijalnu mrežu u čijem su sastavu digitalni kanali, televizijski i filmski studio i izdavačka kuća. Vajs je u Srbiju stigao posredstvom Antena Grupe, internacionalne medijske grupacije sa sedištem u Grčkoj.

Emitovanje na kanalima:

B92  

Bilo je na kanalima:

Prva FILES  Prva KICK  Prva  

Sljedeće epizode:

ponedjeljak
05:27
Vice Reports
utorak
03:45
Vice Reports
utorak
05:00
Vice Reports
Danas
05:09
Vice Reports
sutra
05:24
Vice Reports
petak
04:13
Vice Reports
petak
05:30
Vice Reports
subota
04:30
Vice Reports
subota
05:41
Vice Reports
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.