Neobična humoristična serija o traženju svrhe i ispunjenja u pohlepnom, korumpiranom i dvoličnom korporativnom svijetu. Nakon mentalnog sloma na poslu, autodestruktivna Amy Jellicoe pokušava potaknuti pozitivnu promjenu.
Izgubili ste kontrolu na poslu. Otišli ste se liječiti. Sad ste se vratili - svježi, puni inspiracije i (barem vi tako mislite) pod kontrolom, željni prihvatiti se novih izazova u svojoj staroj tvrtki. Mislite da ste se promijenili. Sada želite promijeniti svijet. "Prosvjetljenje" je nekonvencionalna HBO-ova humoristična serija koju je napisao Mike White i u kojoj Laura Dern glumi Amy, autodestruktivnu voditeljicu odjela ljepote i zdravlja koja doživi vrlo javni slom na radnome mjestu. Nakon tri mjeseca kontemplacije i meditacije u lječilištu na Havajima, Amy se vraća odmorna i spremna dovesti život u red i promijeniti svijet koji je ostavila za sobom. To uključuje dijeljenje dobronamjernih, ali općenito neželjenih savjeta svojoj majci - s kojom Amy sada živi; svomu lijenom bivšem mužu koji jedinu utjehu crpi iz rekreacijskih droga; te svojim nespretnim suradnicima kojima je Amy sada postavljena za šeficu. Serija slijedi Amy na nekonvencionalnom putu između onoga što ona jest, onoga što želi postati... i onoga što su svi voljni od nje tolerirati.

Bilo je na kanalima:

HBO3  HBO2  HBO  

PREPORUKE
  • Toni, männlich, Hebamme (2019)

    image
    Unfortunately, Toni does not always have it easy as a male midwife.
  • Praxis mit Meerblick (2017)

    image
  • Vatreni dečki (2004)

    image
    Njihov život je neprestana borba za spašavanje onog najvrednijeg – ljudskih života. Suočeni su sa smrću, opasnošću, neizvjesnošću i velikom odgovornošću. Uz sve...
  • Doktor Martin (2004)

    image
    Britanska dramska serija s elementima komedije s Martinom Clunesom u glavnoj ulozi svojevrsni je spin-off komedije Spas za Grace iz 2000., nastala prema liku dr....
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.