Na program Hrvatske televizije ponovno stižu "Smogovci", jedna od najpopularnijih domaćih serija za djecu i mlade čija se radnja zbiva u Naselku, naselju na zagrebačkoj periferiji. Polazišni model Naselka bila je stara Peščenica, koja se od doba opisanog u romanu po kojem je serija snimljena znatno izmijenila. Ova serija je humoristična, iako ćemo biti svjedoci mnogih ozbiljnih i važnih događaja, i nudi nam novo viđenje odraslih iz dječje perspektive.

Šestorica braće Vragec, njihovo odrastanje, avanture i nevolje u Naselku, naselju na zagrebačkoj periferiji zabavljale su generacije gledatelja. Njihova svakodnevica istodobno je duhovita i ozbiljna te serija, iako humoristična, govori o mnogim tužnim i važnim događajima, životnim dilemama, radostima i razočaranjima.

U prvoj epizodi upoznat ćemo neukrotivu braću Vragec, glavne likove serije, zatim Mazalovu djevojku Dunju, pa autora crtića Nosonju i njegova sina Dadu, zatim Slaloma i njegova sina Slona, a tu je i osobenjak Papirus sa psom Cuckom, kao i drugi zanimljivi stanovnici Naselka. Zaplet prve epizode vrti se oko tajanstvenog Fantoma, koji je uzbunio cijelo naselje. O njemu se čuju zastrašujuće priče, a pojavljuje se u noćnim satima te jureći na biciklu otima ženske torbice.

"Smogovci" su snimljeni prema scenariju Hrvoja Hitreca, redatelj je Milivoj Puhlovski, a u glavnim su ulogama Damir Šaban, Ana Petričević, Đorđe Rapaić, Antun Nalis, Zdenka Anušić, Tomislav Štriga, Ivica Zadro i Otokar Levaj. Uz njih, najmlađe junake glume Omer Alin, Mario Mirković, Željko Bilen, Damir Kovačić i Edin Osmić.

Bilo je na kanalima:

HTV2  HTV1  

PREPORUKE
  • Epic Trails (2017)

    image
    Eric Hanson, pustolov i ljubitelj divljih životinja, istražuje najzanimljivije planinarske staze na svijetu.
  • Zoltan Čovjek-vuk (2015)

    image
    Pogledajte novi reality show o pustolovinama Zoltana Horkaija, stručnjaka za divlje životinje, koji trenira životinje za filmsku i TV industriju.
  • Facing Waves (2013)

    image
    Uzbudljiva i inspirativna TV serija koja prati vrhunske veslače dok istražuju ljude, mjesta i avanture najboljih destinacija za veslanje u svijetu.
  • Projekt grizli (2016)

    image
    Veteran bear trainer Jeff Watson takes on perhaps his toughest task in more than 25 years of rescuing and raising the majestic animals. His goal -- to reverse the...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.