Tunel je socijalna drama koliko i policijski triler. Ona govori o ljudskim sudbinama. O krhkosti ljudske psihe i važnosti života. Ona ispituje da li je život zaista dar, da li neko odozgo brine o nama, da li u ovom životu ima pravde i da li mi kreiramo sistem ili on nas. I ne daje jednostavne odgovore.
Dvanaest epizoda serije će biti jedanaest različitih slučajeva koje rešavaju pripadnici specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije.
Tim predstavlja operativnu, taktičku, jedinicu Direkcije policije, posebne namene i povremenog karaktera. U punom sastavu ovaj specijalni tim čine vođa, dva pregovarača, dokumentarista, psiholog i stručnjak za operativno-tehničku podršku. Ali neretko je zbog brzine delovanja neophodno improvizovati.
Pratimo živote i sudbine pripadnika specijalnog pregovaračkog tima MUP-a Srbije, zaslužnog za spasavanje više od dve stotine ljudskih života, sa stoprocentnom uspešnošću, koji je u stalnoj opasnosti od gašenja pod objašnjenjem da mnogo košta a možda nikada ne bude upotrebljen.

Bilo je na kanalima:

Superstar TV  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.