Nastala po motivima istoimenog autobiografskog bestselera popularnog glumca Žarka Lauševića, serija "Pad" kroz osam epizoda nudi uzbudljiv i dramski potentan osvrt na život i karijeru glumca Ivana Maslaća.
Priča serije počinje kasno uveče, jula 1993. godine, u trenutku kada dva brata, Ivan i Stojan stižu do stana svog ujaka, nedaleko od mjesta na kojem se upravo desio sukob sa tragičnim posljedicama u Podgorici.
Priča se nastavlja u istražnom zatvoru SPUŽ. Paralelno, upoznajemo odnos Ivana i njegovog oca Nikole, ozbiljnog i racionalnog čovjeka, sa kojim Ivan od djetinjstva ima komplikovan odnos. Ove dvije priče se usložnjavaju i proširuju, osvjetljavajući s jedne strane zavodljiv život jedne od najvećih glumačkih zvijezda Jugoslavije, ali i mračnu stranu devedesetih, korumpirano sudstvo, zatvorski polusvijet.
Galerija živopisnih likova koje naš junak sreće u zatvoru, lopovi, kriminalci, ubojice, politički zatvorenici, atmosfera devedesetih u kojima su se sve društvene i moralne vrijednosti dovodile u pitanje, ključni lomovi njegovog intimnog života, odnos sa najbližim rođacima, obitelji, prijateljima, scene iz sudnice, odnos prema slavi ali i popularnosti.

Bilo je na kanalima:

Superstar 2  Superstar TV  MRT1  

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.