Britko inteligentna priča smještena u Dublin o dvoje studenata, 21-godišnjoj Frances i njezinoj najboljoj prijateljici Bobbi te neobičnoj, neočekivanoj vezi koju stvaraju s bračnim parom, Melissom i Nickom.
„Razgovori s prijateljima” prati Frances, 21-godišnju studenticu, dok se snalazi u nizu veza koje je prisiljavaju da se prvi put suoči s vlastitim ranjivostima. Frances je pronicljiva, inteligentna i britka. Njezina bivša djevojka, a sada najbolja prijateljica Bobbi, samouvjerena je, otvorena i uvjerljiva. Iako su prekinule prije tri godine, Frances i Bobbi praktički su nerazdvojne i zajedno izvode poeziju izgovorene riječi u Dublinu. Na jednom od svojih nastupa upoznaju Melissu, stariju spisateljicu, koja je fascinirana tim parom. Bobbi i Frances počinju provoditi vrijeme s Melissom i njezinim suprugom Nickom, zgodnim, ali suzdržanim glumcem. Dok Melissa i Bobbi otvoreno flertuju jedna s drugom, Nick i Frances upuštaju se u intenzivnu, tajnu aferu koja ih oboje iznenađuje.

Bilo je na kanalima:

ZDFneo  HBO3  HBO2  HBO  

PREPORUKE
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Greys Anatomy (2005)

    image
    'Uvod' je drugi najgledaniji program u Americi, odmah iza ovogodišnjeg Superbowla koji je bio najgledanije finale američkog nogometa posljednjeg desetljeća....
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.