Arheolog dr. Allan Maca vodi ekipu neustrašivih stručnjaka u epsku pustolovinu kako bi razotkrili misterije, istražili tajne i pronašli dosad nepoznata i nevjerojatna čuda drevne Kine. Vođeni slikama iz svemira, najmodernijom tehnologijom na tlu i tek nedavno pronađenim iskopinama kineskih arheologa, pronaći će palače i grobnice, čudesne megastrukture pa i cijele davno izgubljene gradove.

Bilo je na kanalima:

National Geographic  National Geographic HD  National Geographic RS  HTV1  HTV2  

PREPORUKE
  • Tarih

    image
  • Zapis o zemlji

    image
    Emisija o povijesti jednog naroda, jedne zemlje, jedne države. Put Bosne od najranijih dana do suverene Republike BiH. Zapisi o najznačajnijim periodima i...
  • Otkrivamo Hrvatsku (2016)

    image
    Upoznajte mala mjesta koja možda dosad niste imali priliku ni vidjeti. Priče o povijesti, običajima, životu i planovima pričat će stanovnici tih mjesta. Poseban...
  • Hod vijekova

    image
    "Hod vijekova" je emisija koja nas vraća u prošlost, te nas upoznaje sa porijeklom raznih običaja i sa tradicijom naroda na prostoru Bosne i Hercegovine.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.