Kandska serija za mlade dinamična je i napeta priča koja započinje nakon iznenadne, tajanstvene smrti mladog sportskog prvaka, snowboardera Becka MacKayea. Smještena u prekrasan krajolik istoimenog skijališta u kanadskoj Britanskoj Kolumbiji, priča postupno razotkriva složene odnose i mnogobrojne tajne koje pažljivo skrivaju Beckovi prijatelji i rođaci, a lokalni stanovnici jedini znaju strašnu istinu koja leži pod snijegom...
Beck MacKaye upravo se vratio s Olimpijade, 2006. u Torinu, gdje je osvojio zlatnu medalju. Na vijest o njegovoj smrti svi su šokirani, jer znaju kakvo je golemo iskustvo imao u skijanju na obližnjim padinama. Beckov brat Quinn želi rasvijetliti tajnu njegove smrti. Siguran je da se ne radi o slučajnosti, već o umorstvu. Quinn počinje istraživati bratov život pokušavajući otkriti tko je mogao željeti njegovu smrt. Postupno razotkriva mrežu istina i laži, stvari koje ljudi oko njih pažljivo skrivaju, a kad na kraju i otkrije cijelu istinu, hoće li se moći nositi s najvećom tajnom u Whistleru?
Serija je osvojila dvije nagrade (Leo Award za najbolju glavnu žensku i mušku ulogu - Amanda Crew i Jessie Moss), uz još 12 nominacija.

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.